Filmfestivalen BUFF

Det bästa av två världar

Barn & Unga
Filmfestival

 

Filmvisning
Seminarier

Arrangeras av 
Barn och ungdomsfilm-festivalen
BUFF

BUFF erbjuder hybridfestival

 

BUFF 2022 blir en spännande hybrid mellan fysiska aktiviteter och ett online-baserat utbud. För dig som har möjlighet att vara på plats i Malmö bjuds det på ett fullspäckat program med filmvisning i Malmös biografer samt inspirerande föreläsningar. För dig som vill delta på distans finns BUFFPlay med fler än 100 filmtitlar från världens alla hörn.

 Under årets BUFF kommer det bland annat att bjudas på en filmpremiär där den nya barnfilmen Lill-Zlatan och morbror raring visas för första gången.  En rolig nyhet är att festivalen i år fått en uppblåsbar minibio för de allra minsta som kommer att turnera runt på skånsk orter och visa massor av film. 

Seminarier under BUFF är bland annat manusförfattaren och regissören Suzanne Osten som riktat sig till en yngre publik i sitt filmskapande och är en förkämpe för barnkulturen i Sverige. Dessutom bjud det på talkshow samt Film i skolan-dagen som blir helt digital.   

Plats: Digitalt och på plats i Malmö
När: 19 – 25 mars
Övrigt: Ackreditering eller filmpass krävs

 

Läs mer här.

BUFF

BUFF Malmö Filmfestival är en årlig återkommande internationell barn- och ungdomsfilmfestival som äger rum i Malmö under en vecka i mars. BUFF Filmfestival har sedan 1984 varit det viktigaste visningsfönstret för film för barn och unga i Norden.