[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Inbjudan till halvdag kring film och skapande

[/vc_column_text][divider line_type=”No Line” custom_height=”20″][vc_column_text]

Då det finns en efterfrågan på fortbildningsmöjligheter inom film för personal som arbetar med och för unga på deras fritid arrangerar vi nu tre halvdagar tillsammans med Mediapoolen. Där kommer du som deltagare få möjligheten att testa på att göra film samt tips på hur du kan arbeta med film inom din verksamhet.
Du kan ta med dig egen kamera,  filma med mobil eller surfplatta eller låna en kamera på plats. Vi kommer göra några uppvärmningsövningar och prata lite teknik för att sedan filma och klippa ihop en liten kortfilm. Datorer med redigeringsprogram finns på plats, men ta gärna med egen om du har möjlighet till det.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][divider line_type=”No Line” custom_height=”55″][vc_column_text]

Dessa fortbildningsdagar kommer även vara ett startskott för de del-regionala filmnätverk som Mediapoolen och Kultur i Väst startar upp under 2016. Tanken är att skapa ett forum för fortsatt fortbildning och möjligheten att dela kunskaper, spåna idéer och hitta samarbeten mellan kommuner.

Kan du inte delta på någon av dessa fortbildningsträffar men är intresserad av att vara med i filmnätverket? Hör bara av dig till jenny.luukkonen@kulturivast.se så får du mer information.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]