Nu är det hög tid att anmäla dig till den uppskattade fortbildning- och inspirationsdagen; MIK-dagen på Biograf Bergakungen i Göteborg. Programmet erbjuder en blandning av spännande och intressanta gästföreläsare, praktiska workshops och lättare inslag. Dagen avslutas med en smygpremiär av en aktuell film.

Av huvudtalarna hittar vi bland andra Ulla Carlsson, professor och föreståndare för Nordicom. Även författaren, regissören och den konstnärliga ledaren för Teater Brunnsgatan fyra, Martina Montelius och Jack Werner, journalist, bloggare och debattör kommer att tala under den fullspäckade MIK-dagen.

Ett roligt koncept är att representanter från Sveriges stora MIK-institutioner; Statens medieråd, UR samt MIK-akademin, kommer att genomföra kortare MIK-talks! Givetvis kommer vi även vara på plats för film- och mediepedagogiska dialoger!

Praktiskt information:

Datum: onsdagen den 28 januari 2015
Plats: Biograf Bergakungen, Göteborg
Tid: kl 9–17 (dörrarna öppnas för registrering, kaffe och macka och minimässa kl 8.00)
Pris: 700 kr för heldagskonferens med filmvisning. Dessutom ingår frukostmacka, kaffe, lunch, fika och en välfylld goodiebag. Grupper om tio personer eller fler betalar 500 kr per person. Kontakta Pia-Mari Wehrling för att anmäla en grupp.

Anmälningsformulär till MIK-dagen hittar du här!