Fredagen den 21 november mellan kl. 13.00 – 15.00 tjuvstartar Novemberfestivalen med Novemberfredag. Programmet är planerat som en inspirationseftermiddag för dig som jobbar med unga filmare eller i skolan och fritidsverksamhet. Det är kostnadsfritt att delta men en avgift på 300 kr debiteras om du har anmält dig men inte kommer. Platsen är Folkets hus på kungsgatan 25 i Trollhättan. Sista anmälningsdag 15 november. Anmäl dig här!

Innehåll:

GAME GIRL WORKSHOP
Rörliga bilder smälter allt mer ihop med data- och tv-spel, Sverige ligger i täten för utvecklingen och spel är omåttligt populärt bland unga. Men fortfarande finns föreställningen om att spelutveckling inte går att göra på vanliga konsumentdatorer eller av amatörer. Kom-i-gång-tips för dig som vill ta steget mot spelutveckling i workshopform riktat mot unga.

MUSIC MASTERO
Film är tillsammans med musik de absolut populäraste aktiviteterna bland unga, både när det gäller att konsumera och producera. Vi djupdyker rakt ned i den ädla konsten att göra musikvideos lett av en namnkunnig musik-video-producent.

HEMLIG GÄST
Avslutar Novemberfredag.

TID: Fredagen den 21 november kl 13.00- 15.00
PLATS: Folkets hus, Trollhättan
PRIS: Gratis