[vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][divider line_type=”No Line” custom_height=”30″][image_with_animation image_url=”4536″ animation=”Fade In” img_link_target=”_self”][image_with_animation image_url=”4539″ animation=”Fade In” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Skolbiodag 2016 ”Sex, våld och skolbio”

[/vc_column_text][vc_column_text]

16 mars, Biograf Panora, Friisgatan 19D, Malmö

Filminstitutets traditionsenliga utbudsdag under BUFF filmfestival är en självklar mötesplats för alla som på något sätt arbetar med film och filmskapande för barn och unga.

Det är en dag då lärare, filmpedagoger och fritidspedagoger får en rejäl dos ny och under-hållande kunskap om filmpedagogikens möjligheter. Årets skolbiodag arrangeras i samarbete med Film i Skåne och FOMP, Film- och mediepedagogik.

Skolbiodagen 2016 har rubriken ”Sex, våld och skolbio” och dagens tema är vikten av att våga berätta de svåra historierna. Om barns och ungas behov av att prata med vuxna om dem. Och om hur vi hanterar de tankar och känslor som en film kan väcka. En dag som via föreläsningar, work-shops, filmvisningar och erfarenhetsutbyte ger dig modet, verktygen och motivationen att se på, samtala om och skapa all slags film med dina elever!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]