[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/4″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color=”#ffffff” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][image_with_animation image_url=”5985″ alignment=”” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/4″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/4″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column][vc_column column_padding=”padding-2-percent” column_padding_position=”left-right” background_color=”#ffffff” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][divider line_type=”No Line” custom_height=”20″][vc_column_text]ANMÄL DIG NU – DEADLINE 6 JUNI

Sommar-FOMP kommer gå av stapeln den 15-17 juni i Umeå

Det är första gången FOMP håller en utbildningsdag i norra Sverige vilket vi är riktigt glada över!

Om FOMP-sommar 2018

Det kommer som vanligt bli en gediget och kul program men även tid att utbyta idéer, walk n talk samt möjlighet att umgås med gamla och nya vänner.

För dig som inte tidigare varit på en utbildningsdag brukar de kännetecknas av att vara familjära, inspirerande och att det är lätt att lära känna nya människor som brinner för Film och mediepedagogik.

Tider

Vi börjar med middag kl 19.00 fredag den 15:e juni och avslutar med lunch kl 12.00 söndag den 17:e. Se program

Samarbete

Vi är lite extra glada och stolta i år för att Svenska Filminstitutet samarbetar med oss kring Sommar Fomp. Det ser vi som ett tecken på att föreningen gör ett viktigt och bra arbete som uppmärksammas nationellt. Det regionala resurscentrat Film i Västerbotten i Umeå bidrar också till dagarna.

Resa & boende

Det finns goda förbindelser till Umeå med både tåg, flyg och buss från stora delar av Sverige. Boende på plats koordineras av FOMP.

Kostnad

Totalt kostnad för utbildningsdagar: 1350kr

I detta ingår Boende – Utbildningsdagar – Frukost lördag & söndag – Lördagsmiddag

Resestöd

Resekostnader kan du få stöd för. Maxbeloppet som vi kompenserar för resa är 2500kr och du får tillbaka utlägg genom att skicka in kvitton till FOMP. Överstigande kostnad får du själv stå för.

Vi uppmanar så klart dig som medlem att försöka hitta det mest prisvärda resesätt så det räcker till så många som möjligt. Det är ett begränsat antal platser.

Nya medlemmar välkomna!

Om du känner någon som ännu inte är medlem som vill komma, tipsa dom om gå med i FOMP. Det kostar bara 300 kr för enskilda personer!

Förslag till programmet

Om du har förslag på programinnehåll – kontakta Johan Lundkvist som är vår arrangör i Umeå.

Varmt välkomna – vi ses i Umeå i juni!

/Föreningen Film & Mediepedagogerna – FOMP[/vc_column_text][divider line_type=”No Line” custom_height=”20″][nectar_btn size=”large” open_new_tab=”true” button_style=”regular” button_color_2=”Accent-Color” icon_family=”none” url=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffv-wHGe8pITMt7SZW_9IOQ7cqfGhpLF5fxgPXs0J4mftnqQ/viewform?usp=sf_link” text=”ANMÄLAN”][vc_column_text]Kontakt
Johan Lundkvist
Film i Västerbotten
johan@filmivasterbotten.com[/vc_column_text][divider line_type=”No Line” custom_height=”40″][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/4″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column][/vc_row]