[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]Har ni arbetat med praktiskt filmskapande i skolan? Nu har ni chans att anmäla era filmer till Skolfilmfestivalen, den 13 oktober på Filmhuset.

Sista anmälningsdag är den 20 september!

Tävla med klassens filmer och få chans att vinna en exklusiv bioupplevelse i Sveriges Hollywood, den gamla filmstaden i Råsunda. Har ni gjort dokumentärer, spelfilm, animationer, musikvideos, filmer om er favoritbok – tillsammans med en filmpedagog eller själva? Anmäla dessa till Skolfilmfestivalen innan den 20 september!

Förutsättningar för att delta är att filmerna inte är längre än 5 minuter och att filmerna har egenkomponerad musik eller musik med införskaffade rättigheter. Alla skolor i Stockholms län kan delta![/vc_column_text][divider line_type=”No Line” custom_height=”40″][vc_row_inner][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]