Varmt välkomna till Vinter-FOMP! Vi ses i Stockholm fre 30/11 – lör 1/12
Anmäl dig NU! – sista anmälningsdag är torsdagen den 15 november.

OM
Stockholm är platsen för FOMP-vinter utbildningsdagar. Vi kommer att få umgås med nya och gamla vänner, utbyta idéer och erfarenheter.

Programmet för dagarna håller på att sammanställas i skrivande stund men vi kan lova en bra blandning. T.ex. kommer Filmcentrum presentera arbetet med film och de globala målen, workshop i VR med Film Stockholm, visning av den nya plattformen Filmriket, Kulturskolecentrum berättar om sitt uppdrag och arbete, filmvisning av kortfilmen ”To Pop a Cherry” av Cristine Berglund. Mer information om det kommer.

KOSTNAD
Utbildningsdagarna är kostnadsfria för våra medlemmar. Under dagarna bjuds du på fika och på fredag kväll är det gemensam middag med filmquiz.

BOENDE OCH RESA
Vi har ett fåtal reserverade hotellrum där det är först till kvarnprincipen som gäller. Rumsbokningen koordineras av FOMP. När rummen är slut får du ordna med eget boende som inte bekostas av föreningen. Det bokade hotellet är Ibis Styles Stockholm Odenplan.

Du får resan t.o.r. betald av föreningen. Vi uppmanar dig som medlem att försöka hitta det mest prisvärda resesättet så det räcker till så många som möjligt då det även här finns ett begränsat antal. Du får tillbaka utlägg genom att skicka in kvitton till FOMP.

TIDER
Fredag 30/11 kl 14.00 på Filmhuset, Borgvägen 1-5, 115 53 Stockholm
Gemensam middag kl 18.00 Film Stockholm, Bergsunds strand 39, Stockholm (T-bana Hornstull)
Lördag 1/12 kl 10.00 på Ragvaldsgatan 14, 118 46 Stockholm (Unga Berättars lokaler)
Avslut kl 16.00

KONTAKT
Carin Granath, Unga Berättar – Kulturskolan Stockholm
carin.granath@stockholm.se

NYA MEDLEMMAR VÄLKOMNA
Inte FOMP-medlem än? Välkommen att söka medlemskap. Medlemsavgiften är 5000 kr för institution och 300 kr för enskilda personer.

Klicka på länken för att läsa årets program:
Program FOMP vinter