VINTER-FOMP

Digitalt webbinarium 8 december 2021

VINTERFOMP

För dig som

vill lära dig mer om

film- och spelpedagogik

Save the date

8 december 2021

Valår och mediekunnighet

 

Äntligen dags för Vinter-FOMP! Tyvärr kan vi ännu inte mötas fysiskt men istället kan fler delta på ett enkelt sätt när vi slipper resa. Webbinariet är öppet för alla och kostnadsfritt men kräver anmälan. Anmälan öppnar i god tid innan webbinariet.

På webbinariet den 8 december 2021 väljer vi att fokusera på källkritik och det kommande valåret 2022. Vi i FOMP styrelsen arbetar just nu för fullt med att ta fram programpunkter till Vinter-FOMP. 

Håll utkik i våra kanaler för mer information om Vinter-FOMP 8 december 2021. 

PROGRAM

Snart släpper vi hela programmet till Vinter-FOMP. Nedan är en liten teaser på vad som komma skall!

Henrik Krantz, GR Spel & lärande

GR har länge visat framfötterna på området spel och lärande. På Vinter-FOMP berättar Henrik Krantz, projektledare på GR, om spelandets möjligheter i skolan. Henrik visar bland annat resursen Textäventyr, ett enkelt sätt att skapa textbaserade spel i skolan. Han presenterar också ett MIK-material med utbildningsmaterial för personalen och en digital saga för barn på samma tema.

Dessutom släpper GR en handledning kring dialog mellan unga och beslutsfattare under året på uppdrag av Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor. Högintressant valårsmaterial!

Undrar vad som kommer här?

Och vem pratar här?

Blir det någon liten kortfilm kanske?

Hallå? Blir det något eftersnack??

personer i videochatt med olika filter

SAVE THE DATE

Webbinarium:

Vinter FOMP 8 december 2021